Dragi bralci in obiskovalci,

brez skrbi! Nisem nehal pisati. Blog sem na hitro postavil in ga začel pisati to poletje, vmes sem bil z mnogimi med vami v stiku in sem tako izvedel, kaj vas od tega, o čemer pišem, zares zanima, kaj pogrešate ipd. Ker je bil narejen na hitro, tudi sam nisem bil z njim povsem zadovoljen. Trenutno s programerji delam na novem blogu, ki bo zadovoljil mojo kreativnost in razmišljanje ter vašo radovednost, hkrati pa bo tudi uporabnikom veliko bolj prijazen. Nekaj časa bo še trajalo. A se bo splačalo počakati. :)

Do tedaj vas vabim, da me vsak delovnik spremljate na posebni strani na Facebooku, namenjeni korporativnim/internim revijam: ravno danes sem objavil novico o tem, kako je celo Playstation minuli teden izdal novo tiskano revijo Access, ki je drugačna od tipičnih revij o video igrah - namesto da je kot katalog o njihovih produktih, v njej najdete članke o tem, zakaj vojaki v Iraku igrajo nasilne video igre, pa o dekletih, ki prosti čas porabijo za igranje video igric ipd. Da, tudi povezavo do revije sem dodal, da jo lahko prelistate.

Če pa imate kakršna koli vprašanja v zvezi z vašimi korporativnimi mediji ali potrebujete pomoč, sem vam vedno na voljo na nenad[at]disput.si.

Do novega bloga, vas lepo pozdravljam! :)

  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !