ZA NAVDIH je rubrika, ki bo vsak torek in četrtek predstavila stran/spread iz izbrane korporativne revije, ki nam je lahko za navdih. Z opazovanjem in spremljanjem, kaj počnejo drugi, se nam lahko utrne  ideja za naše projekte.  

Klikni na sliko in jo povečaj.

Zgoraj je spread iz večkrat nagrajene korporativne revije Sainsbury’s magazine, ki jo izdaja tretja največja trgovska mreža v Veliki Britaniji Sainsbury’s (uredništvo: Seven). Ta korporativna revija ni brezplačna, vsak mesec pa v svojih prodajalnah prodajo več kot 300.000 izvodov te revije.

Na tem spreadu, uvod v daljši prispevek, lahko opazite igro s kontrasti (črno-bel naslov), učinkovito glavno fotografijo (z zagotovo vnaprej pripravljenim scenarijem), ki te tri ženske naredi zanimive, četudi jih ne poznamo oziroma nas ravno zato zanimajo in zgodba, prepriča nas, da članek začnemo brati. Fotografija je v kombinaciji z naslovom izjemno učinkovito uporabljena. Pravzaprav imate na steni zadaj obnovo članka (razlago naslova). Uvod se tudi naveže na fotografijo. Vse je premišljeno povezano med seboj.

  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !