Klikni dvakrat in povečaj sliko.

Na levi je primer spreada iz najnovejše številke interne revije Deutsche Telekom you and me. Revija je letos prejela nagrado BCP kot najboljša interna revija v kategoriji storitvenih dejavnosti in trgovine; nagrade podeljuje največje združenje korporativnih založnikov v Evropi.

Pri preveč slovenskih internih revijah gre za sporočanje od zgoraj navzdol, torej pozabijo, da interna revija ni le še eno “trobilo” vodstvenih kadrov, temveč, da podjetje/organizacijo sestavljajo vsi zaposleni. you and me je primer interne revije, v kateri so pomembni akterji vsi zaposleni, ne glede na položaj v podjetju. Vsaka številka je tematska, namen revije je poleg povečevanja pripadnosti in lojalnosti zaposlenih podjetju in graditev interne skupnosti - torej primer internega vsebinskega marketinga – tudi pomagati zaposlenim reševati vsakodnevne težave, s katerimi se lahko sooči vsak zaposleni. Konec koncev na delovnem mestu vendarle preživimo več časa kot doma z družino.

Najnovejša številka, iz katere je zgornji primer, je namenjena čustvom na delovnem mestu. Zadnji spread, zgornji primer, je hkrati obnova vseh, ki so v tej številki kakorkoli omenjeni, hkrati pa ima funkcijo dodatnega članka. Vsak zaposleni, ki je kakorkoli omenjen v reviji, lahko spoznamo še dodatno, čeprav jih morda ne bomo nikoli osebno srečali. Še več. Iz tega prispevka je razvidno, da čisto vsaka stran revije vključuje najmanj enega zaposlenega. ODLIČNO.

  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !