ZA NAVDIH je rubrika, ki bo vsak torek in četrtek predstavila stran/spread iz izbrane korporativne revije, ki nam je lahko za navdih. Z opazovanjem in spremljanjem, kaj počnejo drugi, se nam lahko utrne ideja za naše projekte.

Sliko povečaj s klikom.

Zgoraj je primer članka iz korporativne revije Glas Gospodarstva, ki jo izdaja Gospodarska zbornica Slovenije (uredništvo PM, poslovni mediji). Zbornica računovodskih servisov pri GZS vsako leto podeli nagrado naj računovodski servis. Ob tej priložnosti sta bila v reviji tradicionalno objavljena poročilo s podelitve nagrad in intervju z nagrajenci. Vendar so primarna ciljna skupina revije odločevalci v malih in srednje velikih podjetjih, ki pri svojem delu in sprejemanju odločitev potrebujejo pomoč, rešitve in temu naj bi bila revija tudi namenjena.

Podjetniki se velikokrat znajdejo “v težavah”, ker napačno izberejo računovodjo/računovodski servis. Torej, kako naj vemo, ali imamo pravega? Odločili smo se, da namesto še enega intervjuja z nagrajencem (ki je bil isti že drugo leto zapored) objavimo “check listo” lastnosti dobrega računovodje in računovodskega servisa, in to na način, da bo med bralci pritegnil pozornost. Glavni cilj vsakega prispevka v reviji mora biti, da ga bralna skupina ne spregleda!

In tako je približno mesec dni je nastajal zgornji članek v sodelovanju s predsednikom uprave naj računovodskega servisa 2009 in 2010 Unija, Miranom Pikovnikom, kolaž pa je ustvarila hrvaška umetnica Mirjana Batinić. Da, tudi to je članek!

  • Share/Bookmark

KomentarjiIme(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !